BLIKA FRA RØLLUMBlika blev født d. 12. april i 2011 - og var en engel sendt fra himlen til mig. Blika er fundamentet for alt det jeg har gennemgået og stadig gennemgår den dag i dag.


Jeg købte Blika som 14 årig efter at have sparet op længe - og endelig havde fået et ordentligt job med en rimelig indtægt til at kunne passe på en hest.

Blika lærte mig om livet og om mig selv. Hun har været den absolutte lærermester for mig, og bestemt også min bedste ven. Blika lærte mig om jordforbindelse og om kærlig ledelse. Hun lærte mig at vise vejen for mig selv og hun fik mig til at finde min egen indre styrke.


Med jordforbindelse og med en større selvsikkerhed kunne jeg nu stå mere ved min person og udforske de ting jeg så brændende gerne ville udforske. Ting som jeg er i gang med at uddanne mig til i dag - ting som jeg måske ikke havde haft styrken til at udforske uden Blika havde været der.


Blika var en kærlig og kraftig sjæl. Hun vidste hvad hun ville og hun hadede begrænsninger. Hun var selvstændig i en tidlig alder, og hun strålede som en sol i hendes sidste tid, da hun havde det bedst. Blika besad en dyb jordforbindelse der kun kunne trække andre med. Alle omkring hende elskede hende på trods af hendes narrestreger, som hun lavede ind i mellem. Hun var meget højt elsket - og er stadig. Jeg er sikker på, at hun var en lærdomshest, og det var ikke kun mig hun gav livslektioner.


Det var desværre ikke ret lang tid hun kunne give hendes dyrebare livslektioner. I en alder af 5 1/2 år, måtte hun forlade jorden d. 21. december en kold morgen. Det var en dag jeg aldrig havde turde håbe på ville ske. Og slet ikke på dette tidspunkt. Det var urealistisk og føltes uretfærdigt. Men sådan måtte det nu en gang være. Blika skulle videre. Hun tog afsted herfra, med hendes elskede omkring hende. Med mine arme omkring hendes hoved og mine tårer trillende ned over hende. Hun forlod os med værdighed og med kærlighed.


Hun er savnet, men hendes minde æres hver dag og hendes livslektioner huskes. Jeg er påbegyndt en bog til ære for Blika. Den vil indeholde hendes visdomsord og forhåbentlig vil hendes visdomsord spredes og glædes af flere.

 


KONTAKTINFORMATION


Stadionvej 41, 8960 Randers SØ

42 33 63 94

kontakt@mindfulmoments.dk

NICOLINE HJORTH HANSEN


Reiki Healer

Under uddannelse til Biodynamisk Kranio-Sakral terapeut til dyr og mennesker

Under uddannelse til dyre-kommunikator

Copyright © All Rights Reserved