MINDFUL MOMENTSMit mål med Mindful Moments er at skabe en mere balanceret tilværelse for både mennesker og dyr. Jeg vil gerne hjælpe med at forbedre kommunikationen og forståelsen til dyr og hvad deres budskaber måtte være.


Igennem Biodynamisk Kranio Sakral terapi og Reiki Healing oplever jeg at kunne skabe noget ro og afspænding til både dyr og mennesker. Behandlingsmetoderne kan hjælpe kroppen til at finde sin egen balance uden at jeg skal manipulerer med kroppen. Jeg er sikker på, med disse behandlingsmetoder, at kroppen vil finde sin egen balance - hvad den end måtte være.


Dyrene har ofte dybe og værdigfulde beskeder til os mennesker som vi kan lære meget af og mange af dyrene har også generelt værdigfulde beskeder på hjerte. Det er en vigtig opgave for mit vedkommende, at de bliver set og hørt i det de er og har brug for.


Jeg tilbyder BKST og Reiki healing til både dyr og mennesker og på længere sigt vil jeg tilbyde intuitiv dyrekommunikation når jeg er længere i uddannelsen.

HVEM ER VI?


Mindful Moments har oprindelse i mit møde med Blika. Derfor er hun også en stor og vigtig del af hele idéen og konceptet. Det er ud fra meget af hendes visdom at jeg er gået den vej jeg er og har dannet dette.


Du kan læse om Blika og mig på undersiderne eller klikke på disse links:

Mit navn er Nicoline Hjorth Hansen og det er mig der er behandler med Reiki Healing og Biodynamisk Kranio Sakral terapi. Jeg har stor interesse i at skabe balance og ro i krop og sjæl både for mennesker og dyr.


Du kan læse meget mere om mig og mine uddannelser her:


- Om Nicoline Hjorth Hansen

Blika er fundamentet for alt det her. Hun har været min vejviser i lang tid og har hjulpet mig på sporet ind til mig selv. Hun har åbnet muligheder for de veje jeg gerne vil gå og derfor er hun stadig en stor del af alt dette. Du kan læse meget mere om Blika her:


- Om Blika fra Røllum
KONTAKTINFORMATION


Stadionvej 41, 8960 Randers SØ

42 33 63 94

kontakt@mindfulmoments.dk

NICOLINE HJORTH HANSEN


Reiki Healer

Under uddannelse til Biodynamisk Kranio-Sakral terapeut til dyr og mennesker

Under uddannelse til dyre-kommunikator

Copyright © All Rights Reserved