Føler du dig træt hele tiden? Uoplagt? Føler du irritabel eller har du smerter i kroppen? Eller har du egentlig bare lyst til lidt selvforkælelse?


Reiki healing kan hjælpe med at give et energiboost og hjælpe med at få et flow i din krop igen. Det kan hjælpe med at få balance i kroppen igen og løsne spændinger. Reiki healing er universel livsenergi og derfor blandes vores energier ikke sammen - det er en meget ren behandlingsmetode.


Har du smerter eller spændinger i kroppen? Uro i kroppen? Lider du af stress? Har du hovedpine eller migræne?


Biodynamisk Kranio-Sakral terapi kan hjælpe med disse ting! Det er en super blid behandlingsform med håndspålæggelse på hovedet, rygrad, korsben og ben. Behandlingen er yderst afslappende og dybdegående. Den arbejder med kroppens egne resourcer og kroppens egne helbredende kræfter.

UDTALELSER

 

"Jeg har været til Kranio Sakral Behandling hos Nicoline og det var en meget fantastisk oplevelse. En dejlig afstressende oplevelse, følte jeg kom langt ind i mig selv og bagefter følte jeg mig helt afslappet. Jeg skal helt sikkert have en behandling igen, jeg synes virkelig, at Nicoline er en dygtig behandler."

 - Mai-Britt Poulsen

 

 

 

 

 

"Kære Nicoline. Fra hjertet tak for den forskel du har gjort for vores heste her hen over efteråret. Musse kan nu igen galopperer på højre volte, San Diego er ved at blive løst op i sin nakke, Wictor er i bedre balance, og Mister smiler igen, efter du har været her for at behandle nogle gange. Det er helt fantastisk, hvad du kan med dine hænder og dit dejlige væsen - ingen tvivl at du er en stor stjerne for hestene og vi andre <3 Kærlig hilsen Lime Østergaard"

YDELSER

 

Jeg tilbyder behandlinger med Reiki healing og Biodynamisk Kranio-Sakral terapi.

 

Jeg tilbyder kun Reiki healing og Biodynamisk Kranio-Sakral terapi i områderne omkring Randers og Aalborg. Kan I samle flere til behandlinger, har jeg mulighed for at køre længere ud.

 

Jeg behandler både dyr og mennesker.

 

 

 

 

KONTAKTINFORMATION


Stadionvej 41, 8960 Randers SØ

42 33 63 94

kontakt@mindfulmoments.dk

NICOLINE HJORTH HANSEN


Reiki Healer

Under uddannelse til Biodynamisk Kranio-Sakral terapeut til dyr og mennesker

Under uddannelse til dyre-kommunikator

Copyright © All Rights Reserved