REIKI HEALING


Føler du dig træt hele tiden? Uoplagt? Føler du irritabel eller har du smerter i kroppen? Eller har du egentlig bare lyst til lidt selvforkælelse?


Reiki healing er universel livsenergi. Det er derfor en super fin og ren behandlingsmetode fordi vores energier, som behandler og klient, ikke blandes sammen. Som behandler er jeg bare et mellemled for den energi der strømmer igennem til dig.

Reiki healing kan hjælpe med at få kroppens energi i balance igen. Når kroppen kommer mere i balance energitisk kan den også begynde fysisk at helbrede sig selv. Reiki healing kan også gå ind og hjælpe på mere psykiske ting fordi energien er med til at genoprette balancen i hele kroppen. Reiki healing kan bruges til at forebygge eller helbrede ubalancer - både akutte, kroniske, store og små.


Reiki healing kan hjælpe med

• Spændinger

• Stress

• Angst

• Mere flow i energisystemet/fjerner eventuelle blokeringer

• Hjælpe med at igangsætte kroppens egne selvhelbredende kræfter

• at give et energiboost

• at få mere styrke og jordforbindelse - du kan blive bedre til at stå ved dig selv og foretage de livsændringer der skal til for et sundere og gladere liv

• Chok/traumer

• Smerter


Under en behandling vil det i teorien være ligemeget hvor jeg ligger mine hænder, energien vil altid strømme til de områder hvor der er mest behov for det. Det kan dog være langt mere afslappende at hænderne ligges der hvor der er behov for det. Jeg bruger min intuition til at mærke hvor der er behov for energi, men inden en behandling kan der snakkes om eventuelle steder som du har brug for at der bliver lagt hænder på. Under en behandling kan der bliver frigivet affaldsstoffer og energiblokeringer kan frigives. Det er derfor vigtigt at få drukket rigeligt med vand efter en behandling. Reiki healing kan ikke skade dig, da det kun er håndspålæggelse på din krop. Jeg retter ikke noget i din krop og bruger ikke min egen energi til at heale dig. Reiki healing er derfor en meget sikker behandlingsmetode.


Behandlingen foregår i fuld påklædning liggende på en briks eller siddende på en stol. Det vælger du helt selv.  Behandlingen varer ca. 45 min. og bagefter er der tid til at snakke sammen om oplevelser eller eventuelle spørgsmål. Husk at medbringe lagen.


En behandling koster 250,- kr. for både dyr og mennesker.

(Eventuelle kørselspenge skal regnes med hvis jeg skal køre mere end 15 km. Det koster 3 kr. pr. km.)

KONTAKTINFORMATION


Stadionvej 41, 8960 Randers SØ

42 33 63 94

kontakt@mindfulmoments.dk

NICOLINE HJORTH HANSEN


Reiki Healer

Under uddannelse til Biodynamisk Kranio-Sakral terapeut til dyr og mennesker

Under uddannelse til dyre-kommunikator

Copyright © All Rights Reserved